• SECURE ONLINE SHOPPING
    Pagare sul BlackBoxFitness.com è sempre sicuro; tramite PayPal, ideale o crediti, è possibile utilizzare la nostra procedura sicura SSl.
  • EARN MONEY AS AN SELLER
    Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
  • SAVE MONEY BUY CREDITS
    Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Wat is personal aan personal training?

Di: Kelby Jongen

Prezzo: Gratis

Artikel door Kelby Jongen over Personal Training

 

Wat kenmerkt een goede Personal Trainer? Degene die deze vraag eenduidig kan beantwoorden, heeft bijna goud in handen. Er zijn legio factoren die het succes van een Personal Trainer bepalen. Daarbij is het perspectief van waaruit je naar de vraag kijkt doorslaggevend. Is dit vanuit de klant, vanuit de club of vanuit de PT-er? Zo op het eerste gezicht is een goede PT-er simpelweg diegene die de doelen van zijn of haar klanten realiseert op een veilige wijze. Maar er is meer te melden, bijvoorbeeld over service. Service heeft een brede betekenis en etaleert zich op legio momenten. Vaak gaat het om eenvoudige situaties als het uitleggen van een oefeningen, het helpen tijdens een oefening of het opruimen van een dumbbell. Maar het gaat ook om het sturen van een juiste factuur of het opbellen van een klant die ziek is. Personal trainers hebben buiten de sessies om eveneens intensief contact met klanten onder meer door hen bijvoorbeeld doorlopend te begeleiden bij het voedingsprogramma. Belangrijke vraag daarbij is: zijn jouw personal training sessies eigenlijk wel persoonlijk en ''personal'' genoeg?

Wil jij meer lezen? Download nu dit gratis artikel.