• SECURE ONLINE SHOPPING
  Pagare sul BlackBoxFitness.com è sempre sicuro; tramite PayPal, ideale o crediti, è possibile utilizzare la nostra procedura sicura SSl.
 • EARN MONEY AS AN SELLER
  Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

E-BOOK Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport

Di: Jan Middelkamp

Prezzo: € 39.95

Gedragsverandering

Het veranderen van het gedrag van je klant is makkelijker gezegd dan gedaan. Fitness professionals hebben dagelijks te maken met mensen die verstandelijk weten dat ze hun leefstijl moeten aanpassen maar daar niet in slagen. Om een doelstelling te behalen moeten mensen hun gedrag veranderen. Vaak lukt dat op kort termijn wel. Maar om echt tot een gedragsverandering te komen, zodat de leefstijl wordt aangepast en op langer termijn resultaat wordt behaald, hebben mensen meer moeite mee. Dit leidt regelmatig tot wederzijdse frustraties. Door het lezen van dit boek krijg je inzicht in het proces om tot een gewenste gedragsverandering te komen. Zodat jouw klant wel de verandering en een gezondere leefstijl langdurig kan volhouden.

Gezondheid

Er is de laatste decennia een grote hoeveelheid onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat training een positief effect heeft op legio gezondheidsfactoren. Er wordt geconcludeerd dat sporten een medicijn is voor de gezondheid. Maar hoe staat het met het ‘innemen’ van dit medicijn? Hoe houden mensen trainen langdurig vol om gezondheidseffecten te verkrijgen? En hoe ziet dit gedrag eruit bij de 151 miljoen fitnessleden in de 187.000 fitnessclubs wereldwijd? 

Voor het schrijven van dit boek is er onderzoek gedaan in de fitnessbranche. Zodat jij als professioneel echt inzicht krijgt in de statistieken met betrekking tot het gedrag en het volhouden van klanten binnen de fitnessclub.

Gedragsverandering model – transtheoretisch model

Met behulp van het transtheoretische model voor gedragsverandering leer je gedrag te begrijpen. Het model bestaat uit 4 onderdelen:

 1. Fasen van verandering
 2. Beslissingsbalans
 3. Zelf-effectiviteit
 4. Processen van verandering

Door meer kennis te krijgen in de fasen van gedragsverandering, wordt het makkelijker om onder andere veel voorkomende valkuilen te ontdekken en te voorkomen. Met als doel: zorgen dat je klant het juiste pad bewandelt om succes te ervaren. Zo ontdek je in welke periodes klanten een hoger risico op uitval hebben, door bijvoorbeeld vakantie. Als je dit weet, kan je vooraf een plan maken om uitval tijdens vakantie te voorkomen.

Dit boek is bedoeld voor fitness, sport en health professionals, zoals personal trainers, fitness instructors, fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en alle anderen die door gedragscoaching de resultaten van hun klanten willen vergroten.

E-BOOK VERSIE. E-book is direct na aanschaf te downloaden naar een computer, laptop, smartphone of tablet.
Het bestand is beveiligd tegen printen en delen.

 • Pagine: 110
 • Suggerimento: E-Libri
 • Lingua: Olandese
 • Categorie: Sport