• SECURE ONLINE SHOPPING
    Maksaminen BlackBoxFitness.com:issa on aina turvallista; PayPal:in, iDEAL:in tai krediittimaksujen yhteydessŠ voit kŠyttŠŠ turvallista SSL-salausta
  • EARN MONEY AS AN SELLER
    Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
  • SAVE MONEY BUY CREDITS
    Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Uber in de fitnessbranche! Kans of bedreiging?

TekijŠ:: Jeroen Gerats

Hinta: Ilmainen

Uber gebruikt auto's van anderen die toch al op straat rondreden, en Airbnb bezit zelf geen enkele kamer. Dat zorgt ervoor dat ze amper risico lopen, weinig geld nodig hebben, en daardoor heel snel kunnen groeien. Uber, maar ook Airbnb, groeien sneller dan welk bedrijf in de geschiedenis dan ook en laten de laten de ongehoorde grote kracht van een netwerk zien.

Maar naast het benutten van andermans spullen is een andere succesfactor het creëren van een hoger doel. Een Massive Transformative Purpose (MTP): een hoger doel om iets radicaal te veranderen, de wereld te verbeteren.

In januari lanceerde Louise Erksson Vint: een marktplaats voor vraag en aanbod op het gebied van personal en small group trainingen. Yoga, circuit training, boksen, tennis, etc. bij Vint vind je alles. Het zijn niet noodzakelijk gecertificeerde trainers, maar deze Vint-trainers zijn wel heel enthousiast over hun sport/specialisme.