• SECURE ONLINE SHOPPING
    Maksaminen BlackBoxFitness.com:issa on aina turvallista; PayPal:in, iDEAL:in tai krediittimaksujen yhteydessŠ voit kŠyttŠŠ turvallista SSL-salausta
  • EARN MONEY AS AN SELLER
    Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
  • SAVE MONEY BUY CREDITS
    Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Personal branding voor zwem professionals

TekijŠ:: Peter van der Steege

Hinta: Ilmainen

Op woensdag 16 maart 2016 verzorgde ik tijdens het ZwembadBranche Congres 2016 in Apeldoorn een workshop over personal branding. Tijdens deze workshop nam ik de deelnemers in razendsnel tempo mee in de wereld van branding en liet ik ze zien hoe je stap voor stap aan een eigen onderscheidend merk kunt werken. Ook tonen een aantal inspirerende cases aan dat personal branding een beslissende rol kan spelen bij het lange termijn succes van jouw onderneming.

Of je nu ondernemer, zweminstructeur of coördinator bent, in alle gevallen ben je ook bezig met het presenteren en verkopen van jezelf. Jij bent dus zelf een zeer essentieel onderdeel van je product. Het is dus van groot belang om jezelf als ‘een sterk merk’ neer te zetten. Daar kan personal branding je bij helpen.

Door meer naar jezelf te kijken als een merk creëer je de mogelijkheid beter gebruik te maken van je eigen unieke eigenschappen en deze in te zetten voor verdere groei als persoon en als professional.