• SECURE ONLINE SHOPPING
  Maksaminen BlackBoxFitness.com:issa on aina turvallista; PayPal:in, iDEAL:in tai krediittimaksujen yhteydessŠ voit kŠyttŠŠ turvallista SSL-salausta
 • EARN MONEY AS AN SELLER
  Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Handboek virtuele groepsfitness

TekijŠ:: Debbie Koekkoek

Hinta: € 39.95

Virtuele groepslessen

Virtuele groepslessen volgen is een mooi voorbeeld van de veranderingen die de fitness branche de afgelopen jaren heeft ondergaan en technologie speelt daarbij een belangrijke rol. Virtuele groepslessen vormen een prachtig product voor alle soorten fitnessclubs. Het verbindt de wereld van binnen de club met andere werelden waar klanten of leden tegenwoordig trainen. Wist je dat bijvoorbeeld ruim 60% van de leden aangeeft niet deel te nemen aan een live groepsles omdat deze moeilijk in te plannen is?

Waarom virtuele lessen?

Wist je dat clubs die virtual hebben geïmplementeerd, een toename van deelnemers in de live lessen hebben? Of dat doormiddel van virtuele ondersteuning van een live les, de experience voor leden met 20-30% verbetert?

Andere voordelen voor leden van virtuele groepslessen zijn: je kunt een groepsles doen wanneer het uitkomt, laagdrempelig om mee te starten ten opzichte van een live groepsles en er is veel afwisseling in het aanbod van groepslessen.

Dit en vele andere bevindingen, worden in dit boek gepresenteerd. Er was tot op heden geen praktisch handboek beschikbaar voor het succesvol opzetten en managen van virtuele groepslessen. Les Mills als onderdeel van de HDD GROUP, tezamen met First Impression als partner in audiovisuele beleving, veranderen deze situatie en publiceren nu voor het eerst dit handboek over virtuele groepslessen.

Tips voor het lanceren van virtuele groepsfitness

Om succesvolle virtuele groepslessen aan te bieden, geven wij in dit handboek een praktische aanpak en bespreken wij een legio factoren die daartoe bijdragen. In dit boek worden veel voorbeelden gegeven over hoe dit segment aan te pakken. Dit boek is bedoeld voor club managers, groepsfitness managers of kortweg iedereen die met virtuele lessen aan de slag gaat.

Virtuele groepsfitness vs. coronavirus

Hoe kun jij als club/studio invulling geven aan groepsfitness in een nieuwe 1,5 meter samenleving? Hoe zorg je voor gepaste afstand en biedt je jouw leden toch groepslessen aan? Het aanbieden van virtuele groepslessen kan hier een goede, tijdelijke oplossing voor zijn. Je kunt leden meer ruimte bieden door het opstellen van vaste plekken, daarnaast kun je de deelnemers over meer uren op de dag spreiden. Zonder dat het je direct extra kosten oplevert omdat je een instructeur meerdere uren inzet.
Dit boek geeft praktische tips om virtuele groepsfitness in de club aan te bieden. Zodat jij in een mum van tijd aan de slag kunt.

 • Sivut: 118
 • Levertijd: 3 werkdagen
 • Vinkki: Kirjat
 • Kieli: Hollanti
 • Luokat: RyhmŠliikunta