• SECURE ONLINE SHOPPING
  Maksaminen BlackBoxFitness.com:issa on aina turvallista; PayPal:in, iDEAL:in tai krediittimaksujen yhteydessŠ voit kŠyttŠŠ turvallista SSL-salausta
 • EARN MONEY AS AN SELLER
  Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Dienstverlening in fitnesscentra

TekijŠ:: Erwin Korst

Hinta: Ilmainen

In fitnesscentra wordt veel gesproken over training, fysiologie, motivatie, preventie, enzovoort. Medewerkers van fitnesscentra worden daarom vaak trainers genoemd, of instructors. Alsof het verzorgen van trainingen en het geven van instructie de kern is van het werk in fitnesscentra. Uiteraard is dit belangrijk, de kern van het werk in fitnesscentra is het verlenen van een diensten oftewel het helpen van klanten. Dienstverlening omvat veel meer dan alleen het geven van instructie. Het gaat onder meer om het correct opnemen van de telefoon, op een wijze waarbij de klant het gevoel krijgt dat hij of zij de eerste is die op die dag belt. De klant wil aandacht, vriendelijkheid en adequaat geholpen worden. Een klant wil opgemerkt worden. Een klant wil een glimlach zien bij binnenkomst in het fitnesscentrum. En een klant wil het gevoel krijgen dat het personeel er voor de klant is. Het belang van dienstverlening en service kan niet genoeg benadrukt worden. Uit diverse studies blijkt dat er een sterke relatie bestaat tussen de door de klant ervaren service en de retentie.

 • Vinkki: Artikkelit
 • Kieli: Hollanti
 • Luokat: Palvelu