Sitting = killing!

Health & Fitness | Por Arto Pesola

21 June 2018 0 Respuesta

De meeste tijd dat ik dit boek aan het schrijven was, zat ik. Jij zit waarschijnlijk op het moment dat je dit leest! Hopelijk zul je gaan staan nadat je dit hebt gelezen.’ Alsdus Arto Pesola, auteur van het boek ‘Sitting is killing’.

Voor het eerst in de geschiedenis is de levensverwachting aan het dalen ondanks de vooruitgang in zowel medicijnen als technologie. Zitten maakt een belangrijk onderdeel uit van je dagelijkse leven. Af en toe rusten is prima en kan zelfs goed voor je zijn. Desalniettemin is de hoeveelheid zitten in je dagelijkse leven de tolerantie van jouw menselijke lichaam voorbij gegaan. Je zit overal: thuis, op school, tijdens het studeren, op zakenreis, voor de TV en op het werk. Soms zit je wel twaalf uren per dag!

Het zitten heeft op een sluwe wijze je dagelijkse leven overgenomen. De beangstigende waarheid over zitten is geen sprookje; het is een wetenschappelijk feit: zitten is dodelijk! In het Engels: Sitting is killing. Zitten wordt ook wel het ‘nieuwe roken’ genoemd en resulteert in een indrukwekkende lijst aan gezondheidsschade.

Bekijk dit YouTube filmpje van Murat Dalkilinç en leer in 5 minuten wat zitten met je doet.

 

Heeft dit filmpje jou aan het denken gezet? Ben je opzoek naar meer informatie? Wil je simpele en effectieve tips om jouw klanten te coachen? Dan is het boek Sitting is Killing iets voor jou! Klik hier.

Respuesta

Respuesta