HDD Group verkoopt SL!M aan BlackBoxPublishers

Noticias | Por BlackBoxPublishers

11 December 2018 0 Respuesta

BlackBoxPublishers heeft de missie om fitness, health en sport professionals te faciliteren met content van het allerbeste niveau met als doel om te groeien. De overname van SL!M geeft ons de mogelijkheid om management opleidingen te faciliteren. Dit sluit naadloos op onze missie aan.

Aankoop SL!M
BlackBoxPublishers, uitgeverij van fitness, health en sport boeken en publishing partner van EuropeActive heeft per 3 december ’18 SL!M BV gekocht van de HDD Group. SL!M is in 2000 gelanceerd als opleidingsinstituut van diverse management opleidingen. ‘De laatste jaren is de focus op SL!M binnen HDD Group afgenomen, met name door een enorme groei in andere bedrijfsonderdelen’, aldus Robert van Dieën, Marketing Manager van HDD GROUP. ‘Door SL!M nu bij BlackBoxPublishers onder te brengen komt de focus weer terug’.

BlackBoxPublishers zal als instituut voor management opleidingen vanaf 1 januari 2019 een vernieuwd programma lanceren onder de naam BlackBoxAcademy. www.blackboxacademy.nl

Development director bij BlackBoxPublishers Jos Eemstra: ‘Wij hebben de missie, om fitness, health en sport professionals te faciliteren met de beste kennis met als doel om hen te laten groeien. Dit doen wij sinds 2012 door het succesvol uitbrengen van boeken en e-books. De brands BlackBoxAcademy en BlackBoxResearch sluiten hierbij aan. BlackBoxResearch doet wetenschappelijk en toegepast (praktisch) onderzoek naar de fitness en health sector en is gespecialiseerd in gedragsonderzoek, met name als het gaat om preventief gezondheidsgedrag.
Nu kunnen wij onze kennis nog beter delen en professionals helpen in hun ontwikkeling door hen management opleidingen te bieden’.

HDD GROUP verkoopt SLIM aan BlackBoxPublishers

Vernieuwd opleidingsprogramma
De overname valt samen met een geheel nieuw programma-aanbod. Jos Eemsta: ‘Het vernieuwde aanbod van opleidingen sluit aan op de nieuwste ontwikkelingen in de fitness branche. Van de opkomst van boutique fitness studios in Nederland tot het belang van social media. Van customer journey tot service experience. Het team van docenten zijn specialisten in hun werkveld en wij zijn trots op ons BlackBoxAcademy docenten team’.

De eerste opleidingen door BlackBoxAcademy staan al gepland!
4 januari start de 8 daagse Master in Clubmanagement in Waalwijk. De opleiding Master in Clubmanagement is gericht op huidige of aankomende managers van fitnessclubs. Tijdens deze opleiding krijg je inzicht in diverse aandachtsgebieden van management en het eigen functioneren hierin. Alles met één doel: optimaal rendement behalen voor je onderneming. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met praktische opdrachten die je direct op je eigen situatie kunt toepassen.

Op 7 maart start de 1e opleiding Master in Boutique Studio Management.
Deze 6 daagse opleiding biedt meer diepgang in het segment boutique fitness studios. Wij adviseren deze opleiding aan managers, ondernemers en eigenaren van een (toekomstige) boutique studio. Het doel van deze opleiding is om je mee te nemen in de customer journey van de klant.

Wat leer je in deze management opleiding?

  • Huidige stand van zaken (segment: Personal Training en Boutique Fitness Studio), waar staan we nu en waar gaat het de komende jaren naar toe?
  • Diverse boutique businessmodellen
  • Leiderschap en resultaatgericht management
  • Lijfstijl coaching, gedragsanalyse en communicatieve vaardigheden
  • Positionering en bedrijfsstrategieën
  • Branding (studio branding, personal branding en social media)
  • Sales en programmering
  • Team development en financieel management (o.a. winst-verlies rekening)

Ja, ik wil meer informatie!
Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in meer informatie over de diverse opleidingen van BlackBoxAcademy? Neem dan vrijblijvend contact op via info@blackboxacademy.nl of laat je gegevens achter op www.blackboxacademy.nl en wij nemen contact met je op.

Volg ons op Facebook en Instagram: BlackBoxAcademy om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Nieuw logo BlackBoxAcademy - voorheen SLIM management trainingen

Respuesta

Respuesta