Fitness Trainingskaarten - Volume 2

gimnasio | Por Kelby Jongen

01 October 2018 0 Respuesta

Lancering van Fitness Trainingskaarten Volume 2!

Twee jaar geleden hebben wij de Trainingskaarten Volume 1 in het leven geroepen. De kaarten zijn ontstaan door de vraag vanuit fitnessprofessionals. Het volgende werd geconstateerd: ‘het onthouden van oefeningen bij circuit training blijkt lastig te zijn voor klanten’. Daarnaast waren fitnessprofessionals opzoek naar een tool met als doel: klanten vaker thuis laten trainen.

Het doel van de Trainingskaarten is dan ook tweeledig:

  1. Het gebruiken van de kaarten om klanten vaker thuis, op werk of op vakantie te laten trainen. (Personal Training tool)
  2. De kaarten ter ondersteuning gebruiken bij in- en outdoor trainingen. Door de kaarten neer te leggen bij een training. Of laat klanten de workout bepalen door uit elke spiergroep 1 kaart te kiezen.

Na succesvolle 1e reeks hebben een wij Fitness Trainingskaarten Volume 2 gemaakt.

 

Fitness Trainingskaarten Volume 2 bestaat uit meer BodyWeight oefeningen waardoor het gebruik voor de klant of buiten nog makkelijker is.

De kaarten zijn gesorteerd op kleur. De kleuren bepalen de materialen: speedladder, mobilisers, kettlebell, bodyweight en dumbells. Op elke kaart staan er 2 foto’s (begin- en eind positie) en uitleg zodat klant precies weet wat hij/zij moet doen.

Kelby: ‘Het doel van een fitnessprofessional zou moeten zijn de klant te begeleiden in een gezondere leefstijl en daar hoort uiteindelijk bij het zelfstandig kunnen volhouden van work outs thuis en in de gym. Deze Trainingskaarten kunnen hier een positieve bijdrage aan leveren.’

Nieuwsgierig? Bestel Volume 2 hier.

Veel plezier met de workouts!

Kelby Jongen (Personal Trainer, eigenaresse van Personal Training studio BodyChange & mede-eigenaresse YOU The Gym)

Respuesta

Respuesta