Video - Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport

gimnasio | Por Jan Middelkamp

06 June 2018 0 Respuesta

Video - gedragsverandering in fitnessclubs

Er is ontzettend veel informatie te vinden op het internet. BlackBoxFitness is een platform voor fitness, sport en health professionals. Wij helpen jou kennis te delen en te vinden. Wist je dat al onze boeken gebaseerd zijn op onderzoek? De publicaties die wij uitbrengen zijn gebaseerd op feiten. Zodat informatie die jij leert en met jouw klanten deelt klopt!

Doctor en auteur Jan Middelkamp is als eerste Nederlander op een thema in fitnessbranche gepromoveerd, namelijk het thema: gedragsverandering in fitnessclubs. Met zijn onderzoek rijkt Jan onze mooie branche wetenschappelijk onderbouwde data aan waarmee elke fitness professional zijn of haar klanten nog beter kan begeleiden. Want elke professional weet: om resultaat te behalen en in een goede gezondheid te verkeren is er op langer termijn verandering nodig. Maar, hoe houden mensen trainen langdurig vol om gezondheidseffecten te verkrijgen? En hoe ziet dit gedrag eruit bij de 151 miljoen fitnessleden in de 187.000 fitnessclubs wereldwijd? Jan, geeft antwoord op deze en vele andere vragen.

link naar youtube afbeelding

Bekijk het filmpje op YouTube hier.

 

Wil je meer leren over het veranderen van het trainingsgedrag van jouw klanten? Bestel dan het boek ‘Coaching van trainingsgedrag in fitness en sport’ hier.

Respuesta

Respuesta