• SECURE ONLINE SHOPPING
  Paying on BlackBoxFitness.com is always safe; via PayPal, iDEAL or Credits you can use our secure SSL-procedure.
 • EARN MONEY AS AN SELLER
  Are you fitness expert and you have writing skills? Become an author at BBF. Register today and start publishing
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Personal Training in Europe

By: Niels Gronau

Price: € 59.50

Personal training is hot and happening

Personal Training is populairder dan ooit en Personal Training studio’s schieten uit de grond. Ook zijn Personal Trainers actief in verschillende fitnessclubs, van low budget clubs tot luxe all-in clubs en boetiek studio’s.

Verwachtingen Personal Training in Europe

Tot op heden was er weinig onderzoek en informatie beschikbaar over Personal Training. Voor dit boek is er onderzoek gedaan in 15 Europese landen en hebben meer dan 3000 Personal Trainers meegewerkt. Dit boek geeft inzicht onderwerpen als: cijfers en statistieken, aan welke kenmerken moet een Personal Trainer voldoen om succesvol te zijn en geeft ook inzicht in de klanten van Personal Trainers.

Voor elk land geven wij gedetailleerde informatie zoals: het aantal Personal Trainers actief, vormen van dienstverband, gemiddelde prijzen, aanbod van verschillende trainingsvormen en extra services die Personal Trainers bieden.

Wist jij dat de meest succesvolle tools voor Personal Trainers om nieuwe klanten te werven zijn: persoonlijke website, gevolgd door business kaartjes en referenties? Of dat in Nederland de gemiddelde prijs voor een 1 op 1 Personal Training sessie van 60 minuten € 55,- is?

Kansen en bedreigingen Personal Training

Ook behandelen wij de individuele bedreigingen voor Personal Trainers. De meeste Personal Trainers geven aan dat naast onderlinge concurrentie zij ook bedreiging ervaren van eventuele nieuwe belastingtarieven en het toenemende aanbod van online begeleiding. Kansen liggen juist in het werken met ouderen en het focussen op preventie (het werken aan een algehele gezondheid).

Tot slot biedt het boek inzicht in de klanten van Personal Trainers: wie zijn ze en wat verwachten ze van een Personal Trainer.

Dit boek is een aanrader voor elke fitness professional die momenteel actief is als Personal Trainer of plannen heeft om aan de slag te gaan als Personal Trainer. Maar zeker ook voor ondernemers en managers die meer willen leren over het segment Personal Training (specifiek in Nederland).

Let op: Dit boek is in de Engelse taal geschreven!

 • Pages: 224
 • delivery time: 3 werkdagen
 • Type: Books
 • Language: English
 • Categories: Personal training