• SECURE ONLINE SHOPPING
  Paying on BlackBoxFitness.com is always safe; via PayPal, iDEAL or Credits you can use our secure SSL-procedure.
 • EARN MONEY AS AN SELLER
  Are you fitness expert and you have writing skills? Become an author at BBF. Register today and start publishing
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  You can also buy credits to purchase publications. You can save on your purchases up to 25%

Handboek virtuele groepsfitness

By: Debbie Koekkoek

Price: € 39.95

Virtuele groepslessen

Virtuele groepslessen volgen is een mooi voorbeeld van de veranderingen die de fitness branche de afgelopen jaren heeft ondergaan en technologie speelt daarbij een belangrijke rol. Virtuele groepslessen vormen een prachtig product voor alle soorten fitnessclubs. Het verbindt de wereld van binnen de club met andere werelden waar klanten of leden tegenwoordig trainen. Wist je dat bijvoorbeeld ruim 60% van de leden aangeeft niet deel te nemen aan een live groepsles omdat deze moeilijk in te plannen is?

Waarom virtuele lessen?

Wist je dat clubs die virtual hebben geïmplementeerd, een toename van deelnemers in de live lessen hebben? Of dat doormiddel van virtuele ondersteuning van een live les, de experience voor leden met 20-30% verbetert?

Andere voordelen voor leden van virtuele groepslessen zijn: je kunt een groepsles doen wanneer het uitkomt, laagdrempelig om mee te starten ten opzichte van een live groepsles en er is veel afwisseling in het aanbod van groepslessen.

Dit en vele andere bevindingen, worden in dit boek gepresenteerd. Er was tot op heden geen praktisch handboek beschikbaar voor het succesvol opzetten en managen van virtuele groepslessen. Les Mills als onderdeel van de HDD GROUP, tezamen met First Impression als partner in audiovisuele beleving, veranderen deze situatie en publiceren nu voor het eerst dit handboek over virtuele groepslessen.

Tips voor het lanceren van virtuele groepsfitness

Om succesvolle virtuele groepslessen aan te bieden, geven wij in dit handboek een praktische aanpak en bespreken wij een legio factoren die daartoe bijdragen. In dit boek worden veel voorbeelden gegeven over hoe dit segment aan te pakken. Dit boek is bedoeld voor club managers, groepsfitness managers of kortweg iedereen die met virtuele lessen aan de slag gaat.

 • Pages: 118
 • delivery time: 3 working days
 • Type: Books
 • Language: Dutch
 • Categories: Group fitness