• SECURE ONLINE SHOPPING
  Paying on BlackBoxFitness.com is always safe; via PayPal, iDEAL or Credits you can use our secure SSL-procedure.
 • EARN MONEY AS AN SELLER
  Are you fitness expert and you have writing skills? Become an author at BBF. Register today and start publishing
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  You can also buy credits to purchase publications. You can save on your purchases up to 25%

Fitness Markt & Trend Rapport 2018 - 2020

By: Peter Wolfhagen

Price: € 67.50

De fitness sector in Nederland blijft zich in een hoog tempo ontwikkelen. Er is dus regelmatig onderzoek nodig om de trends te volgen en in beeld te brengen. Vanuit dit perspectief publiceren NL Actief en BlackBoxPublishers, tezamen met Life Fitness Benelux als sponsor, met regelmaat een Fitness Markt & Trend Rapport in de Nederlandse taal. Dit rapport heeft als doel om ondernemers, managers, media en vele anderen te informeren voor wat betreft ontwikkelingen in de fitness sector. Dit is de tweede editie in deze reeks. Dit rapport komt tot stand door twee soorten onderzoek. Enerzijds een uitgebreid literatuuronderzoek naar bestaande marktinformatie en trends. Anderzijds is specifiek surveyonderzoek uitgevoerd naar de stand van zaken in de Nederlandse fitness sector. In dit rapport wordt verslag gedaan van beide onderzoeken, aangevuld met meerdere expertinterviews over de toekomst van de fitnessbranche.

In samenwerking met NL Actief en Life Fitness Benelux.

Masterclass Trends in de Fitnessbranche

Wil jij naast het boek ook concrete tips ontvangen waar jij direct mee aan de slag kunt? Bezoek dan de masterclass op 21 februari in Waalwijk, gegeven door Jan Middelkamp. Deze workshop is bedoeld voor managers en eigenaren van een fitnessclub en/of Personal Training studio.

Je ontvangt het nieuwste Trend Rapport, uitleg over wat de trends voor jouw bedrijf kunnen betekenen en 10 strategieën om meer omzet te genereren.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

 

 • Pages: 102
 • delivery time: 3 working days
 • Type: Books
 • Language: Dutch
 • Categories: Fitness industry