• SECURE ONLINE SHOPPING
    Paying on BlackBoxFitness.com is always safe; via PayPal, iDEAL or Credits you can use our secure SSL-procedure.
  • EARN MONEY AS AN SELLER
    Are you fitness expert and you have writing skills? Become an author at BBF. Register today and start publishing
  • SAVE MONEY BUY CREDITS
    You can also buy credits to purchase publications. You can save on your purchases up to 25%

Actietarief! 8 Boeken van Yprosi / Roy Sip

By: Roy Sip

Price: € 17.50

Waarom deze actie?

Vele collega-trainers hebben ons gevraagd voor informatie over deze methode en dit hebben wij altijd gegeven in clinics, boekvorm, etc. Wij zijn namelijk van mening dat als andere trainers en atleten beter worden, wij nog beter ons best moeten doen om beter te blijven. Wij zullen moeten blijven innoveren anders haalt de competitie ons in. Ten slotte geldt:

"Als je altijd hetzelfde doet, zul je altijd hetzelfde resultaat boeken."

Om ons (Yprosi) en jullie scherp te houden, gooien we nu de boel helemaal open. Doordat jullie in 1 keer aan al onze kennis kunnen komen, moeten wij onze werkwijze opnieuw uitvinden. We hoeven dit niet te doen, maar dan blijven wij maar kleine stapjes vooruit maken. Soms moet je iets doen om een grote doorbraak in de ontwikkeling van de sporters te forceren. Daarom bieden wij jullie onze kennis in 1x aan.

Wie zijn wij? Wij zijn Yprosi en wij zijn een team van specialisten op diverse deelgebieden binnen de sport. Onder leiding van Roy Sip hebben wij een groep sporters uit binnen- en buitenland, jong en oud, die wij naar grote hoogte brengen in hun sport. De groep heeft als geuzennaam Team RSH. Sinds 2005 hebben wij meer dan 250 verschillende medaillewinnaars uit binnen- en buitenland bij diverse titeltoernooien (waaronder EK, WK en deelnemers bij OS Peking en Londen) afgeleverd. Zij zijn allemaal getraind volgens de methode van Yprosi / Team RSH.