Fitness & Wellness Top 2018

| By BlackBoxPublishers

20 August 2018 0 Response

BlackBoxPublishers verzorgt bibliotheek en lezingen op Nederlandse fitnessbeurs van het jaar.

Op donderdag 20 en vrijdag 21 september vindt de Fitness & Wellness Top plaats in Houten. Ben je professioneel actief in de Fitnessbranche, dan is de Fitness en Wellness Top voor jou bij uitstek een beurs om te bezoeken.

Ook BlackBoxPublishers is present. Wij zijn op een stand aanwezig met een bibliotheek aan boeken en verzorgen lezingen.

Meer informatie:

Standnummer BlackBoxPublishers: hal 2, standnummer 509

Locatie: EXPO Houten

Dagen & Tijden: donderdag 20 september & vrijdag 21 septmber. Van 10:00 tot 17:00

Bestel nu alvast online, gratis toegangskaarten. Klik hier

Lezingen door BlackBoxPublishers:

Kelby Jongen - Gedragscoaching bij training en voeding. 12:30 Theater 1

Nieuwe klanten doen er vaak maanden of zelfs jaren over, om een beslissing te maken om lid te worden van een fitnessclub of een intake aan te vragen bij een trainer. Hoe komt dit en wat zijn de gevolgen voor het coachingstraject als het gaat om gedragsverandering? Kortom: hoe werkt het brein als het gaat over het maken van de ‘juiste’ keuzes? Ik vertel je welke modellen je kunt inzetten om klanten te coachen om gedragsverandering te realiseren.

Peter Wolfhagen - Attention for retention. 13:00 Theater 2

Voor retentie is er al jaren veel aandacht. Vooral omdat het een serieus probleem is voor de fitnessbranche. Sommige ondernemers geven soms de moed op, en investeren niet meer in retentie. Maar waarom moet je wel attentie voor retentie hebben?

In deze presentatie deel ik een overzicht van de laatste bevindingen op het gebied van retentie; informatie die je niet mag missen! Wat moet je op basis daarvan doen, maar ook wat moet je vooral niet doen? Hoe besteed ik het meest efficiënt tijd aan retentie, en wat kunnen we leren van boutiques? Dit alles vertaald in praktische tips voor snel resultaat.

Jos Eemstra - Hoe verhoog ik de instroom van nieuwe leden? 15:00 Theater 2

Hoe krijg ik meer nieuwe leden? Om deze vraag te kunnen beantwoorden zul je eerst inzichtelijk moeten maken hoe het komt dat je momenteel te weinig inschrijvingen hebt. Wanneer je dit weet dan kun je het probleem doelgericht aanpakken.

Tijdens deze praktische workshop ontvang je de juiste tools om het salesproces op jouw club in kaart te brengen, er grip op te krijgen en uiteindelijk het aantal inschrijvingen te verhogen!

Plattegrond

Response

Reply