• SECURE ONLINE SHOPPING
    Die Bezahlung auf BlackBoxFitness ist sicher. via (per) PayPal,iDEAL oder Credits können Sie problemlos und sicher unser SSL-Verfahren nutzen.
  • EARN MONEY AS AN SELLER
    Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
  • SAVE MONEY BUY CREDITS
    Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Ultieme Speelboek, een blauwdruk voor een beter trainingsprogramma

Von: Roy Sip

Preis: € 3.08

Snelheid en versnellingsontwikkeling, Mobiliteit en flexibiliteit, protocollen. Krachttraining parameters, Creatieve trainingsinhoud, Toepassing weerstandsbanden, Goed gebruik van Kettlebells, De kracht en kunst van het coachen.


Toepassen van dit alles in het lange termijn jeugdontwikkelingsprogramma van Yprosi lijkt misschien wel ondoenlijk in de praktijk, wanneer de kinderen willen presteren en de ouders resultaten verwachten. Ik denk er anders over.
Dit boek is samengesteld om de Yprosiasten (de volgers van de Yprosi-methode) te voorzien van kennis en inzicht in een intelligent en effectief lange termijn jeugdontwikkelingsprogramma in de echte wereld. 
Een select gezelschap van experts hebben meegeholpen aan het samenstellen van dit boek, waardoor jij jouw sporters het beste van tegenwoordig kunt laten gebruiken om betere resultaten te gaan boeken. In dit boekje vind je een grote hoeveelheid informatie, specifieke tips en kant-en-klare programma’, wat je direct in jouw trainingen kunt toepassen, zonder je eigen programma drastisch te moeten omgooien.
Alle informatie, tips en programma’s zijn toepasbaar op alle sporters, zolang je de instructies opvolgt. Een short-cut nemen gaat helaas niet. Je zult alle stappen moeten doorlopen om resultaat te bereiken. Het gaat niet om het “nu”, maar om het “straks”. Lange termijn denken is het beste.