• SECURE ONLINE SHOPPING
  Die Bezahlung auf BlackBoxFitness ist sicher. via (per) PayPal,iDEAL oder Credits können Sie problemlos und sicher unser SSL-Verfahren nutzen.
 • EARN MONEY AS AN SELLER
  Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Thuisstudie boekenpakket - Fitness professional

Von: BlackBoxFitness Tools

Preis: € 99.00

Thuisstudie boekenpakket voor fitness professionals

Wauw! Dat was vast schrikken toen het kabinet verdere maatregelen aankondigde en het nieuws bekend werd dat alle fitnessclubs tijdelijk gesloten worden om verspreiding van het corona virus tegen te gaan.

De afgelopen week ben je hoogstwaarschijnlijk druk bezig geweest met het regelen van belangrijke en urgente zaken. Hoe staat het er nu voor? Heb je al een idee wat je gaat doen als je je werkzaamheden als fitness professional weer kunt opppakken? Wat ga je doen om de schade in te halen?

Om jou te informeren over de mogelijkheden en te inspireren hebben wij een speciaal thuisstudie boekenpakket samengesteld. Zodat jij de tijd nuttig kunt besteden.
Het pakket bestaat uit de volgende boeken (klik op de titels voor een samenvatting):

Boekenpakket

 • Bouw jouw Business
  Tien uitgebreide hoofdstukken die jou stapsgewijs vertellen welke stappen je kunt zetten om een eigen onderneming op te zetten. Ook geschikt als je zou willen werken als zelfstandig personal trainer of als je dit al bent en je het resultaat (meer inkomsten, meer klanten, meer trainers, etc.) zou willen verbeteren.
 • Sitting is killing
  Wetenschappelijk inzicht in waarom het belangrijk is om meer te bewegen en praktische tips voor fitness professionals om klanten in hun dagelijks leven meer te laten bewegen.
 • Gedragsanalyse en effectieve communicatie strategieën
  Verbeter jouw communicatie vaardigheden met als doel meer klanten te motiveren en te raken. Aan de hand van de DISC methode leer je op een praktische manier wat je kunt verbeteren in jouw omgangs- en communicatievormen. Ook geeft dit boek concrete voorbeelden voor fitness professionals.

Alle boeken zullen jou helpen om als fitness professional de volgende stap te zetten om nog meer mensen dagelijks te begeleiden.

Wij versturen op elke werkdag en het pakket wordt op een gewenst afleveradres bezorgd zodat jij de deur niet uit hoeft.

Pakket nu slechts € 99,-

 • Lieferzeit: 3 werkdagen
 • Art: Tool
 • Sprache: Niederländisch
 • Kategorien: Personal training