• SECURE ONLINE SHOPPING
  Die Bezahlung auf BlackBoxFitness ist sicher. via (per) PayPal,iDEAL oder Credits können Sie problemlos und sicher unser SSL-Verfahren nutzen.
 • EARN MONEY AS AN SELLER
  Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Fitness Markt en Trend Rapport 2014 - 2016 - 2018

Von: Jan Middelkamp

Preis: € 67.50

Dit visuele trendrapport geeft uniek inzicht in de kansen en bedreigingen in de Nederlandse en Belgische fitnessbranche. Na het lezen van dit boek ben je op de hoogte van o.a. fitness cijfers, trends en kansen.

Fitness in Nederland

De fitness sector blijft zich wereldwijd in een razend tempo ontwikkelen. Onderzoek naar trends en marktontwikkelingen in Nederland en België zijn schaars. Bij het maken van keuzes voor de bedrijfsvoering, is goede en betrouwbare informatie van groot belang. Dit is voor onze branche uiteraard niet anders, maar in de praktijk blijkt weinig lokale informatie beschikbaar. Vanuit dit perspectief is EuropeActive, tezamen met Life Fitness Benelux als sponsor, voornemens om een jaarlijks Fitness Markt & Trend Rapport te publiceren in de Nederlandse taal. Zie hier de eerste editie in deze reeks.

In dit rapport wordt er kennis gedeeld over de lokale (Nederland en België) markt zodat ontwikkelingen (kansen en bedreigingen) sneller en beter zichtbaar worden.

Het rapport is visueel vormgegeven, zodat er in 1 oogopslag inzicht verkregen kan worden en wordt ondersteund door beknopte conclusies.

Fitness branche cijfers – wat speelt er?

Het doel van dit boek is ondernemers inzicht geven in de fitnessbranche cijfers en in wat er speelt, zodat de juiste strategische beslissingen genomen kunnen worden ten gunste van de groei van het bedrijf en het gezonder en sterker worden van de branche!

Wist je bijvoorbeeld dat? Er in Nederland ruim 1900 fitnessclubs zijn gevestigd en dat 2.7 miljoen inwoners van Nederland een abonnement van een fitnessclub hebben? Of dat de fitnessdeelname onder hoger opgeleiden bijna tweemaal zo hoog is als onder laagopgeleiden? Of dat een gemiddeld onbeperkt lidmaatschap in 2018 € 42,50 per maand kost?

Verschillende fitnessondernemers zijn gevraagd naar de fitnesstrends voor 2018, de gewenste groei en investeringsmogelijkheden van de club. Zodat er inzicht ontstaat naar de strategie van andere ondernemers.

Trendrapport

Andere besproken thema’s in dit boek zijn:

 • Verschillende vormen clubs
 • Het lidmaatschap (de verschillende vormen, prijzen & inschrijfkosten)
 • Instroom & uitstroom van leden
 • Retentie
 • Investeringen
 • Huidige faciliteiten
 • Er ontstaat meer inzicht in fitness deelname (doelgroepen)
 • Mogelijke trends en ontwikkelingen in de fitness

Dit trendrapport is een must voor elke ondernemer in de fitnessbranche!