• SECURE ONLINE SHOPPING
    Die Bezahlung auf BlackBoxFitness ist sicher. via (per) PayPal,iDEAL oder Credits können Sie problemlos und sicher unser SSL-Verfahren nutzen.
  • EARN MONEY AS AN SELLER
    Ben je fitness expert en heb je schrijftalent? Word dan auteur bij BBF. Schrijf je vandaag nog in en begin met publiceren.
  • SAVE MONEY BUY CREDITS
    Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%.

Actietarief! 8 Boeken van Yprosi / Roy Sip

Von: Roy Sip

Preis: € 18.00

Waarom deze actie?

Vele collega-trainers hebben ons gevraagd voor informatie over deze methode en dit hebben wij altijd gegeven in clinics, boekvorm, etc. Wij zijn namelijk van mening dat als andere trainers en atleten beter worden, wij nog beter ons best moeten doen om beter te blijven. Wij zullen moeten blijven innoveren anders haalt de competitie ons in. Ten slotte geldt:

"Als je altijd hetzelfde doet, zul je altijd hetzelfde resultaat boeken."

Om ons (Yprosi) en jullie scherp te houden, gooien we nu de boel helemaal open. Doordat jullie in 1 keer aan al onze kennis kunnen komen, moeten wij onze werkwijze opnieuw uitvinden. We hoeven dit niet te doen, maar dan blijven wij maar kleine stapjes vooruit maken. Soms moet je iets doen om een grote doorbraak in de ontwikkeling van de sporters te forceren. Daarom bieden wij jullie onze kennis in 1x aan.

Wie zijn wij? Wij zijn Yprosi en wij zijn een team van specialisten op diverse deelgebieden binnen de sport. Onder leiding van Roy Sip hebben wij een groep sporters uit binnen- en buitenland, jong en oud, die wij naar grote hoogte brengen in hun sport. De groep heeft als geuzennaam Team RSH. Sinds 2005 hebben wij meer dan 250 verschillende medaillewinnaars uit binnen- en buitenland bij diverse titeltoernooien (waaronder EK, WK en deelnemers bij OS Peking en Londen) afgeleverd. Zij zijn allemaal getraind volgens de methode van Yprosi / Team RSH.